Câte o știre nouă în fiecare zi!

vineri, 7 ianuarie 2011

Andrian Mutu dat afară de la Fiorentina

Se pare că Adrian Mutu face ce face și supără pe toată lumea. După ce că are de plătit clubului Chelsea daune de peste 17 milioane de euro, iar albanezul Racaj Berat, ospătarul pe care "Briliantul" l-a agresat, solicită daune în valoare de 100.000 de euro, acum clubul Fiorentina l-a exclus de la antrenamente și meciuri din pricina comportamentului său din ultima perioadă și amenință deasemenea cu acționarea acestuia în instanță.
Clubul toscan nu are de gând să-l lase să plece așa fără nici o problemă, solicitând suma de 8 milioane de euro pentru transferul acestuia. Iar cum cluburile nu se înghesuie aruncând cu oferte, Mutu va sta o perioadă pe bancă.
Iată și comunicatul clubului extras de pe evz.ro:
"Mutu va fi exclus de la antrenamentele echipei şi de la pregătire. Mutu a încălcat clauzele contractuale şi a adus grave prejudicii de imagine şi economice Fiorentinei. Mutu a dovedit lipsă de respect faţă de societatea noastră când a spus că va pleca, dar s-a prezentat la antrenament. Fiorentina îl va acţiona pe jucător legal pentru că a arătat lipsă de respect faţă de colegi, faţă de tricoul Fiorentinei şi de fani"

Categories:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu